Skolledning
Ledare för vår skola är:
Maria Eliasson, rektor
Per Esping, biträdande rektor
Stjepan Papac, administrativ chef
Karin Axell, utbildningsledare IM/GySär
Linda Beijar, utbildningsledare Vux
Skolans verksamhetsidé är att:
Stockholms hotell- och restaurangskola ska vara ett ledande yrkesgymnasium inom hotell-, turism-, restaurang- och livsmedelsbranschen. Vår verksamhet ska formas av branschkännedom och yrkesstolthet. Vi ska erbjuda en gedigen och modern yrkesutbildning för arbetsliv och fortsatt lärande i Sverige och utomlands.
Vi har tre gemensamma mål som alla arbetar med i vår verksamhet
• God närvaro
• God arbetsro
• Goda resultat
Välkomna till Sveriges största hotell- och restaurangskola!
Antal: 5
-
Karin Axell
- Befattning:
-
Lärare i svenska, engelska, samhällskunskap och historia. Utbildningsledare på GySär och Yrkesintroduktion. Signatur: KAX.
- E-post:
- karin.axell@edu.stockholm.se
- Telefon:
- 076-825 09 30
-
Linda Beijar
- Befattning:
-
Lärare i kök, Komvux. Sign: LBE
- E-post:
- linda.beijar@edu.stockholm.se
- Telefon:
- 076-825 27 99
-
Maria Eliasson
- Befattning:
-
Signatur: MEL
- E-post:
- maria.anna.eliasson@edu.stockholm.se
- Telefon:
- 076 124 02 95
-
Per Esping
- Befattning:
-
Sign PES
- E-post:
- per.esping@edu.stockholm.se
- Telefon:
- 076-129 16 85
-
Stjepan Papac
- Befattning:
- E-post:
- stjepan.papac@edu.stockholm.se
- Telefon:
- 073-917 01 71