Start

Dela:

Info till nya elever på skolan

Välkommen till oss! Nedan finns ett välkomstbrev till elever som börjar som börjar på skolan till hösten 2018. Där finns också blanketter som elever och vårdnadshavare ska fylla i för att skolan behöver få förberedande information från er. Skriv ut, fyll i, och ta med till skolan på uppropsdagen ons 15 augusti.

Gymnasievalet 2018

Nytt om utbildningarna

Två nya profiler på Hotell- och turism:

  • Profil Ekonomi och management
  • Profil Service och event

Nybyggda bagerier och nytt chokladrum.

Profil Kock - Internationell

Skolan är KRAV-certifierad

UF-företag inom branschen

Vi ger högskolebehörighet!

Om du går nationellt program på vår skola har du alltid möjlighet att läsa kurserna Engelska 6, Svenska 2 och Svenska 3 som krävs för grundläggande högskolebehörighet.

Världens jobb!

Världens jobb är vad gymnasieprogrammen Hotell & Turism och Restaurang & Livsmedel leder till. De ger en yrkesexamen och ett jobb direkt efter skolan i en bransch som anställer 50 000 personer årligen och där karriärmöjligheterna nästan är obegränsade. Från kock och bergsguide till hotellchef och eventplanerare. Och skulle man vilja starta något eget eller arbeta utomlands så erbjuder få branscher samma möjlighet som hotell och restaurang-branschen. Det här är vad vi menar med världens jobb. Det är egentligen inte ett jobb. Det är tusen jobb. Och en värld av möjligheter. Branschorganisationen Visita har samlat all den här informationen på www.världensjobb.se.

Nyheter

Kalender

Inga särskilda kalenderhändelser. Skolschema gäller.

Stockholms stad informerar

Kvalitetspris 2016

Stockholms hotell- och restaurangskola, kök och servering, har vunnit Stockholm Stads Kvalitetspris 2016!!!

Våra restauranger

Bordsbokning online: 

Restaurang Flitiga Lisa

Restaurang Terrassen

Alla våra restauranger är stängda för sommaren. Välkomna tillbaka i augusti!

Vi har fyra restauranger, och en kombinerad butik, bageri & kafeteria. Restaurang Flitiga Lisa och Terrassen kan bokas för lunch för gäster via länkarna ovan. I vår kombinerade butik, bageri och kafeteria kan allmänheten köpa mat, sallader, bröd och bakverk. Restaurang Bryggan och Kajutan är endast för elever och personal. Klicka nedan för mer information. Vihar ej öppet när elverna har skollov. Det kan också vara stängt viss dagar då aktuell klass som jobbar där har praktik, detta framgår i bokningskalendern.

 

Boka Konferens hos oss!

Ge oss en chans, låt oss ta hand om din Konferens! Elever och lärare på hotell- och turismprogrammet anordnar konferensen för er. För mer information och bokning ring 076 -1293789 eller maila mona.friedman@stockholm.se.

Senaste nytt på Facebook