Grundläggande restaurang- och storköksutbildning

För dig som redan arbetar inom kök men saknar en formell behörighet i form av betyg.

Syftet med utbildningen är att fördjupa, komplettera, validera och formalisera kunskaper i gymnasiekurserna:

  • Hygien, 100 poäng
  • Livsmedels-och näringskunskap, 100 poäng
  • Matlagning 1, 100 poäng
  • Matlagning 2, 200 poäng

Utbildningen genomförs en eftermiddag/kväll i veckan under 40 veckor. Du ska ha minst tre måndaders erfarenhet och en anställning i kök på minst 50% för att vara behörig att söka.

Nästa kursstart att söka är augusti 2018. Ansökan görs genom webbansökan hos komvuxcentrum Stockholm.

Vill du veta mer om våra utbildningar eller ha hjälp med din ansökan är du välkommen till informationsmöte på skolan där du får veta mer om våra utbildningar och hur du söker onsdag 17 januari 2018 klockan 15:00, sal 603.

Efter avslutad utbildning kan du söka till termin 2 på vår heltidsutbildning till kock.

Dela: