Arbetsplatsförlagt lärande (APL)

Skolan fullkomligt andas och lever praktik. Därför lägger vi extra stor vikt vid att du får en praktik som är utvecklande och kan ta dig framåt i ditt hantverk. Praktiken gör det enklare för dig för att få jobb, men även för att hitta din drivkraft och rätt verktyg för att kunna klara dig på egen hand. Därför är vi extra noga med att leta fram de bästa restaurangerna och de bästa handledarna. Men gastronomi är ett universellt språk som alla förstår. Som elev på skolan har du även möjlighet att göra din praktik hos våra handplockade samarbetspartners utomlands.

Våra praktiksamordnare:

Rita Horndahl (restaurang)

Anna-Maria Zamlynska och Mona Friedman (hotell)

Världen är till för att upptäckas! Läs gärna mer!

Bloggar av elever från sin praktik:

http://ellinorkristinholland.blogg.se/

http://nouw.com/praktikilondon

Elevblogg Comeniusprojekt

Elevblogg från utlandspraktik

Länkar till några av våra samarbetspartners:

Konditor and Cook

The InternationalSAchool of Culinary Arts

Horizon College

Portixol

Hotel Esplendido

 

 

Dela:
Kategorier: